Despre noi

Societatea cu răspundere limitată SERVOSTAL este o companie națională, cu capital integral privat, fondată în anul 2008.

Principala arie de activitate a companiei cuprinde următoarele domenii:

  • producerea și importul mijloacelor de măsurare
  • furnizarea echipamentului pentru măsurarea apei și energiei termice
  • furnizarea echipamentului pentru sistemele inteligente de citire la distanță prin radio, a indicațiilor contoarelor
  • oferirea serviciilor de livrare, garanție post garanție
  • oferirea serviciilor de verificări metrologice
  • asistență tehnică, instruire și consultanță pentru diverse tipuri de echipamente tehnice din domeniul de măsurare a apei și energiei termice de un nivel calitativ superior
  • inovări în funcție de cerințele pieței și de îmbunătățire continuă a eficacității serviciilor

Contoarele produse de către SERVOSTAL sunt introduse în Registrul de stat al mijloacelor de măsurare, în urma efectuării controlului metrologic de stat prin aprobare de model de către Institutul Național de Metrologie.

Mijloacele de măsurare importate de noi, corespund cerințelor legislative și normative a Republicii Moldova și a Uniunii Europene (Directiva MID).

SERVOSTAL este dedicat parteneriatelor și satisfacerii nevoilor de business ale clienților săi, dezvoltându-și în mod coerent și constant competențele tehnice și portofoliul de produse, asumându-și cu responsabilitate rolul de partener de încredere.

De asemenea, SERVOSTAL este mereu receptiv la necesitățile consumatorilor, oferindu-le produse calitative cu un raport bun între calitate-preț, precum și oferirea serviciilor reparații, recondiționări și reabilitări pentru contoare de apă și energie termică

O garanție în plus a seriozității și nivelului înalt de competență îl reprezintă faptul că SERVOSTAL este reprezentantul autorizat al producătorilor Maddalena, Italia și Hydrotech Environmental, Grecia. Totodată, societatea conlucrează și importă mijloace a producătorului Axioma Meterin din Lithuania. 

NOU O ramură nouă de activitatea companiei o reprezintă epurarea apelor uzate și tratarea deșeurilor.

În timpurile actuale, apa calitativă a devenit un lux, precum și o necesitate primară. Astfel, fiind preocupată de calitate apei, compania SERVOSTAL oferă protecția mediului prin utilizarea metodei Ydro Process la epurarea apelor uzate și tratarea diferitor tipuri de deșeuri rezultate ca activități industriale precum și casnice.